lördag 13 november 2010

Rooney snart tillbaka?

Igår kom beskedet att Wayne Rooney snart kan vara tillbaka. Den som står för ryktena är Sir Alex högra han, Mike Phelan som säger att i särklass största stjärna har läkt otroligt bra. Rooney som har varit på semester och bott på det lyxiga hotellet Burj Al-Arab i Dubai och på det senaste varit på semester i USA. Kanske är det så att en träningslättnad har varit nyckeln till Rooneys snabba återhämtade eller så har det varit en av Sir Alex vanliga mörkläggningar där spelarna mirakulöst kommer tillbaka snabbare än vad första prognoserna säger.


Om Rooney är kommer tillbaka tidigare och får komma i matchform snabbt har vi fått tillbaka en av Premier Leagues allra bästa anfallare och med sin fina säsong från föregående år och okej inledning innan kontraktsbråd och skadebekymmer dök upp har Rooney mycket kvar att bevisa, och förhoppningsvis leder det till ytterliggare en titel på Old Trafford. Med Rooney på planen har United en helt annan dimension i sitt spel, vi får en forward som löper och gör gjovjobbet på ett helt annat sätt än Hernandez och Berbatov och visst ser vi alla fram emot kombinationen Hernandez-Rooney även om Sir Alex förmodligen väljer Baba för "Chicharito". 


Rooney som kommer hem från semester i USA idag skall genomgå en läkarundersökning och på måndagen kommer beskeden från Carrington om hurvida han gör en blixt comeback eller om han får vänta tiden ut på sin skadeperiod. Sir Alex har sagt att han inte vill att Engelsmannen ska stressa fram ett beslut om att kunna spela utan måste ta sig tid att läka skadan så att han inte slår upp den igen, och det är ett vist råd till Rooney som under hela sin karriär visat sig vara otålig och med tanke på hans speciella spelstil krävs det en hel Wayne för att kunna prestera på topp.

Glory Glory Man United / Andreas


1 kommentar:

  1. Jag tror faktiskt att det kommer att påverka.. för att Ramires och Mikel är inte i samma klass som Essien ännu, dom e väldigt duktiga men Essien kan man nog säga är en av världens duktigaste och Lampard. Men som sagt det kommer att påverkar men inte stort :)

    Hur tycker du det har gått utan Rooney?

    SvaraRadera