lördag 6 november 2010

Inför Manchester United - Wolverhampton

Så var det dags igen, Manchester United - Wolverhampton på Old Trafford. En jämnare historia än vad man hoppats på förra gången kanske kan ge våra spelare lite mer sug att avgöra tidigt denna gång. Och för säkerhets skulle hålla koll på duktiga anfallsduon Doyle och Hunt. De två är ständiga hot med sin snabbhet och rörlighet fast det är någonting som Vidic och resterande backlinje förhoppningsvis har bra koll på. 




Inför dagens match har vi fortfarande en del skador på nyckelspelare men Fletcher och Giggs sägs vara med idag, men frågan är om det inte är bättra att Sir Alex vilar dem till onsdagens svåra möte då våra värsta rivaler Manchester City står för motståndet. Nani är fortfarande skadad och Sir Alex säger att hans medverkan är osäker även inför City matchen. Synd, han som har börjat så bra i år. Wolves senaste match borde vara en väckarklocka för oss, inte för att City på allvar är ett topplag, men 2-1 mot Mancinis manskap visar ändå att Wolves inte är att underskatta. 


Med tanke på den bittra matchen på onsdag, där vi kommer ihåg och minns Scholes vackra sena nickavgörande i förra årets möte, 91' minuten, är det en stor chans att han (Scholes) vilas idag då han står på 4 gula kort, även Ferdinand får nog stå åt sidan till förmån för duktige Smalling och Fletcher får nog räkna med att bli utbytt om vi leder med två bollar eller fler för att inte matchas allt för hårt idag.


Van der Sar
Rafael-Smalling-Vidic-Evra
Park-Carrick-Fletcher-Obertan
Barbatov-Hernandez
Bänk: Kuszczak, O'Shea, Brown, Bebé, Giggs, Macheda, Hargreaves

Kommentar: Som vanligt startat Sir Alex med ofarlige anfallaren Berbatov, mannen med överlägset sämst form i United och hans prestationer på senaste borde resultera i att han förpassas till B-laget för att kunna komma igång igen. Obertan och Smalling spelade bra sista och jag tror inte att coachen ser någon anledning att byta ut dem även om evige Brown och O'Shea finns tillgängliga på bänken. Förhoppningsvis får vi även njuta av nya favoriten Bebé också under sista halvtimman på matchen.


Matchtips: 3-0. United har kommit igång, har återfått fansens genuina stöd i ryggen, vet om hur dödligt farliga dem är och Wolves, även om de är ett bra lag kommer bli lidande för det. Det enda som gäller är 3 poäng då Chelsea redan ligger 5 före, och ett motstånd som Wolves skall egentligen inte blir för svårt. Största hindret för seger är matchen på onsdag och på vad spelarnas tankar är fokuserade på.

Glory Glory Man United / Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar