söndag 31 oktober 2010

Grattis Edwin Van der Sar - 40 and still going strong

Ett stort grattis till vår fantastiska målvakt Van der Sar som den 29 oktober fyllde 40 år. Vår fantastiska målvakt som agerar med lugn, auktoritet och två fantastiskt bra fötter har många bra år bakom sig men också förhoppningsvis framför sig. Den holländske målvakten som har spelat i United sedan 2005 har bara blivit bättre och bättre de senaste säsongerna och bortser man från blundern mot West Bromwich hemma (2-2) är det sällan som "The Jolly Green Gigant" som han också kallas gör bort sig eller skapar oro i försvaret.


Van det Sar som representerat det holländska landslaget vid 130 tillfällen har tidigare spelar för Ajax (1988-99), Juventus (1999-2001) och Fulham (2001-2005). När han kom till United 2005 hade vi haft en mängd olika målvakter som försökt ersätta vår tidigare stormålvakt, den enorme Peter Schmeichel men alla hade misslyckats, vissa mer och andra mindre.




Med Van der Sar mellan stolparna och stabila mittbackar som Ferdinand och Vidic började United täta ordentligt bakåt och tog hem ligan året efter holländarens ankomst. Så följde även de två nästkommande åren och Van der Sar hade lika stor del i liga gulden som någon annan spelare. Allt sedan sin ankomst har han uppskattats av fansen, spelarna och Sir Alex och än så länge har Van der Sar inte gett några indikationer på att lägga av. Och med tanke på att han fortfarande är bland världens bästa målvakter hoppas jag han fortsätter länge till.


Glory Glory Man United / Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar